Onze accommodatie bestaat uit twee kamers en is geschikt voor 3 personen (4 personen is in overleg mogelijk, geen huisdieren)

De accommodatie heeft een eigen ingang, terras en parkeerplaats en u kunt gratis gebruik maken van Wifi. Ook is er de mogelijkheid gebruik te maken van een schuur, waar u eventueel uw fietsen kunt stallen en opladen.

Slaapkamer 1 heeft 2 eenpersoonsbedden en een TV. In de andere slaapkamer staat nog een eenpersoonsbed en een linnenkast met een hang/leg gedeelte. Als u dit wenst, kan er een babybedje geplaatst worden (niet standaard aanwezig, u kunt deze ook zelf meenemen uiteraard). De bedden zijn bij aankomst opgemaakt. De badkamer is ruim en het toilet apart. Gebruik van handdoeken is bij onze prijzen inbegrepen en er is een föhn aanwezig.

In de ontbijtruimte staat een tafel, waar u ook rustig uw krant kunt lezen of spelletjes kunt doen. Bovendien staat hier een waterkoker, zodat u zelf koffie of thee kunt zetten. Er is verder een koelkast waarin diverse drankjes staan, die u (tegen een geringe vergoeding) kunt nuttigen.

 

Ga naar boven